ArenaBorgeby IP A-plan
Matchdatumlör 11 sep. 2021 13:00

Om matchen

2-1 mot Jitex Mölndal innebär första segern för Borgeby

Borgeby har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Elitettan, efter 19 spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Jitex Mölndal, en match som Borgeby vann med 2-1 (1-0).

Borgeby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Tilde Olsson till. Direkt efter pausen nätade Linda Karlsson och ökade lagets ledning.

Reduceringen till 2-1 kom med fyra minuter kvar att spela, när Tindra Ivarsson Lidström gjorde mål för Jitex Mölndal. Fler mål än så blev det inte för Jitex Mölndal.

I tabellen innebär det här att Borgeby nu ligger på 13:e plats. Jitex Mölndal är på nionde plats.

I nästa omgång har Borgeby Mallbacken borta på Strandvallen, söndag 26 september 12.00. Jitex Mölndal spelar hemma mot Älvsjö AIK lördag 25 september 14.00.