SerieElitettan
    ArenaÅbyvallen 1 Konstgräs
    Matchdatumsön 5 sep. 2021 10:30

Morön avgjorde före paus mot Jitex Mölndal

Morön tog ledningen före paus i matchen mot Jitex Mölndal på söndagen, och Jitex Mölndal lyckades inte resa sig. Matchen i Elitettan slutade 3-0 (3-0) till bortalaget.

Morön fick en bra start på matchen. Ellen Schampi gjorde målet, redan i 16:e minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en dryg halvtimmes spel, genom Hildah Tholakele Magaia.

Till slut kom också 0-3 genom Lova Andersson som ökade Moröns ledning i 33:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Morön med 3-0.

Jitex Mölndal stannar därmed på nionde plats, och Morön på femte plats, i tabellen.

Jitex Mölndal tar sig an Borgeby i nästa match borta lördag 11 september 15.00. Morön möter Alingsås FC borta söndag 12 september 15.00.