SerieElitettan
ArenaÄlvsjö IP
Matchdatumlör 4 sep. 2021 13:00

IFK Kalmar slog Älvsjö AIK efter Tabby Tindells dubbel

Det blev IFK Kalmar som gick segrande ur mötet med Älvsjö AIK i Elitettan på bortaplan, med 3-2 (2-0).

IFK Kalmar fick en bra start på matchen. Tabby Tindell slog till, redan i åttonde minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 36:e minuten, på nytt genom Tabby Tindell. I 55:e minuten slog Kristin Schnurr till, och ökade ledningen för IFK Kalmar.

Alice Bergström reducerade för Älvsjö AIK i 76:e minuten.

Älvsjö AIK reducerade igen i 86:e minuten genom Alice Bergström. 2-3-målet blev matchens sista. Fler mål än så blev det inte för laget.

IFK Kalmar ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Älvsjö AIK är på sjunde plats.

Älvsjö AIK tar sig an Bollstanäs i nästa match borta lördag 11 september 15.00. IFK Kalmar möter samma dag 12.00 Mallbacken hemma.