ArenaBollstanäs IP 1
Matchdatumlör 28 aug. 2021 16:00

Om matchen

Tuff match slutade med seger för Brommapojkarna mot Bollstanäs

Det svängde i matchen i Elitettan mellan Bollstanäs och Brommapojkarna på Bollstanäs IP. Hemmalaget Bollstanäs hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Brommapojkarna matchen och vann till slut med 2-1.

Klara Andrup stod för Brommapojkarnas avgörande mål efter 76 minuter.

Segern var Brommapojkarnas sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde bortasegern i rad.

Bollstanäs gjorde första målet. Emma Lund gjorde målet, redan i 15:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. I 70:e minuten nätade Klara Andrup, och kvitterade för Brommapojkarna.

Klara Andrup, åter igen, gjorde det matchavgörande målet i 76:e minuten. Andrup fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Det här betyder att Brommapojkarna ligger på tredje plats i tabellen, och Bollstanäs är på 13:e plats.

I nästa omgång har Bollstanäs Sundsvalls DFF borta på NP3 Arena, lördag 4 september 15.00. Brommapojkarna spelar hemma mot Borgeby söndag 5 september 15.00.