SerieElitettan
ArenaStudenternas
Matchdatumsön 22 aug. 2021 12:00

Morön lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot IK Uppsala

IK Uppsala hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Morön i Elitettan. Men i andra halvlek kom Morön mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

IK Uppsala började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Ida Strömblad till. Direkt efter pausen slog Isabella Mattsson till och ökade lagets ledning.

I 55:e minuten slog Arianna Veland till, och reducerade åt Morön.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Arianna Veland ännu en gång och kvitterade för Morön. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Morön ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan IK Uppsala är på andra plats.

Nästa motstånd för IK Uppsala är Borgeby. Lagen möts lördag 28 augusti 15.00 på Borgeby IP. Morön tar sig an Mallbacken hemma söndag 29 augusti 13.00.