SerieDivision 2 västra Götaland
ArenaÄngelholms IP A-plan
Matchdatumlör 23 okt. 2021 12:00

Ängelholm vann mot Torslanda på hemmaplan

Ängelholm vann hemma mot Torslanda i division 2 västra Götaland herr. Matchen på lördagen slutade 4-1 (3-0).

Det betyder att Ängelholm gick obesegrade från planen för tolfte matchen i följd.

Ängelholm gjorde första målet. 23. Philip Comnell gjorde målet, redan i 20:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 23:e minuten, genom 17. Niklas Svensson.

Ängelholm ökade ledningen på nytt, till 3-0, bara fyra minuter senare genom 23. Philip Comnell. Med en halvtimme kvar att spela fick 18. Hannes Davidsson träff och reducerade åt Torslanda. Mer än så blev det dock inte för Torslanda.

Men med sex minuter kvar att spela ökade Ängelholm ledningen genom 9. Othmane Salama. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Resultatet innebär att Ängelholm fortsätter toppa tabellen och Torslanda ligger på nionde plats i tabellen.

Onsdag 27 oktober 19.00 spelar Ängelholm borta mot Assyriska BK. Torslanda möter Husqvarna hemma på Torslandavallen lördag 30 oktober 14.00.