SerieDivision 2 västra Götaland
ArenaRydets IP A konstgräs
Matchdatumlör 4 sep. 2021 11:00

Onsala klart bättre än Sävedalen på Rydets IP A konstgräs

Redan i första halvlek tog Onsala greppet om hemmamatchen mot Sävedalen på lördagen. Och i andra halvlek utökades 2-1-ledningen och matchen i division 2 västra Götaland herr slutade 4-2.

Sävedalens tränare Sebastian Chitsaz om matchen:

– Idag faller vi på eget bevåg. Onsala är ett skickligt lag, och gör det bra, men vi bjuder tyvärr på tre mål. Annars är det en väldigt bra match.

Segern var Onsalas fjärde på de senaste fem matcherna.

Victor Andersson, William Berglund, Hugo Lindström och Gustav Lundgren nätade för hemmalaget, medan Wilmer Melander blev tvåmålsskytt för gästerna.

För Sävedalen gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Onsala är på andra plats.

Onsala tar sig an Assyriska BK i nästa match hemma onsdag 8 september 19.30. Sävedalen möter samma dag 20.00 Torslanda borta.