SerieDivision 2 södra Svealand
ArenaPreZero Arena
Matchdatumlör 16 okt. 2021 13:00

Smedby AIS vann mot Arameisk-Syrianska IF – trots underläge i halvtid

I halvtid var Arameisk-Syrianska IF i ledningen med 1-0 på PreZero Arena. Men Smedby AIS vände och vann. Till slut blev det 4-1 i matchen i division 2 södra Svealand herr.

Arameisk-Syrianska IF tog en tidig ledning. Johannes Touma slog till, redan i 23:e minuten. I 55:e minuten slog Buster Blosse till, och kvitterade för Smedby AIS.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Emanuel Arvidsson träff och gav Smedby AIS ledningen.

I 73:e minuten ökade Emanuel Arvidsson ledningen.

4-1-målet kom i 90:e minuten, när Daniel Andersson gjorde mål för Smedby AIS. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Det här betyder att Smedby AIS nu ligger på nionde plats i tabellen, och Arameisk-Syrianska IF är på sjätte plats.

Smedby AIS möter IFK Eskilstuna i nästa match hemma lördag 23 oktober 14.00. Arameisk-Syrianska IF möter samma dag Motala borta.