SerieDivision 2 södra Svealand
ArenaTunavallen
Matchdatumlör 30 okt. 2021 12:00

Motala upp i topp efter seger mot Eskilstuna City

Motala är nu serieledare i division 2 södra Svealand herr efter seger, 2-4 (1-1), borta mot Eskilstuna City. Motala leder serien två poäng före United IK. United IK har dock en match mindre spelad. Eskilstuna City ligger på 13:e plats i tabellen.

I och med detta har Motala hela nio raka segrar.

Matchen var mållös till Eskilstuna City tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Robin Norlin.

Motala kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, genom Alexandar Mutic. Direkt efter pausen gjorde Alexandar Mutic mål på nytt och gav laget ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Valon Silka och ökade ledningen för Motala.

Alexandar Mutic ökade Motalas ledning som med målet fullbordade sitt hattrick med knappa kvarten kvar.

Reduceringen till 2-4 kom i 90:e minuten, när Léon Navarrete gjorde mål för Eskilstuna City. Mer än så blev det dock inte för Eskilstuna City.

Snackisen var att Alexandar Mutic gjorde tre mål för Motala.

Nästa motstånd för Eskilstuna City är Smedby AIS. Motala tar sig an Trosa Vagnhärad borta. Båda matcherna spelas lördag 6 november 14.00.