SerieDivision 2 södra Svealand
ArenaBrunna IP 1
Matchdatumsön 31 okt. 2021 12:00

Mjölby AI vände halvtidsunderläge till seger

Mjölby AI hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i division 2 södra Svealand herr mot Arameisk-Syrianska IF på Brunna IP. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3-2 för bortalaget Mjölby AI.

Mjölby AI:s tränare Daniel Friberg:

– Vi vänder matchen i andra halvlek vilket vi gjort mängder av gånger i år. Vi är i imponerande form och har så varit under längre tid och vi förtjänar att säkra kontraktet inför nästa säsong redan nu.

Emil Dagnäs gjorde två mål och David Lundgren ett mål för Mjölby AI, målen för Arameisk-Syrianska IF gjordes av Jonathan Salvo Silva och Martin Stigemalm.

För hemmalaget betyder resultatet åttonde plats i tabellen. Mjölby AI är på sjunde plats.

Söndag 7 november 15.00 spelar Arameisk-Syrianska IF borta mot Nyköping. Mjölby AI möter Huddinge hemma på Vifolkavallen lördag 6 november 15.00.