SerieDivision 2 södra Götaland
ArenaNya Vallbjörka A-plan
Matchdatumlör 23 okt. 2021 12:00

Formstarka Nosaby tog ännu en seger

Nosaby är nu inne i en stark period i division 2 södra Götaland herr. När laget mötte IFK Hässleholm hemma på Nya Vallbjörka på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 3-1 (1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Efter sju matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för IFK Hässleholm.

Nosaby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Armin Aganovic till. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Joel Wedenell och ökade ledningen för Nosaby.

I 69:e minuten slog Mohammed Hamdan till, och ökade ledningen för Nosaby.

Med sex minuter kvar att spela reducerade IFK Hässleholm genom Max Sandberg. Mer än så blev det dock inte för IFK Hässleholm.

I den 90:e minuten fick IFK Hässleholm Amel Crnalic utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

IFK Hässleholms nya tabellposition är tredje plats, medan Nosaby är på 13:e plats.

Nosaby möter Sölvesborg i nästa match borta lördag 30 oktober 15.00. IFK Hässleholm möter samma dag Rosengård borta.