SerieDivision 2 södra Götaland
    ArenaHeleneholms IP konstgräs
    Matchdatumsön 24 okt. 2021 13:00

Rosengård tog rättvis seger mot Prespa Birlik

Rosengård startade bra i matchen mot Prespa Birlik på bortaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i division 2 södra Götaland herr.

Rosengård startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Emil Grimbe till.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 20:e minuten, genom Jonathan Ekendahl. Till slut kom också 0-3-målet genom Simon Ingheden som ökade Rosengårds ledning i 50:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Det här betyder att Rosengård ligger på andra plats i tabellen, och Prespa Birlik är på 15:e och sista plats.

I nästa match, lördag 30 oktober 15.00, har Prespa Birlik IFK Berga borta på Bergavik IP, medan Rosengård spelar hemma mot IFK Hässleholm.