SerieDivision 2 södra Götaland
ArenaHeleneholms IP Huvudarena
Matchdatumsön 10 okt. 2021 12:00

5-2 mot Prespa Birlik gjorde Nosaby till segrare igen

Spelarna i Nosaby fick äntligen njuta av en seger igen, efter 5-2 (1-0) borta mot Prespa Birlik. Segern var den första efter nio matcher i rad utan seger i division 2 södra Götaland herr.

Nosaby gjorde första målet. Mohammed Hamdan gjorde målet, redan i 25:e minuten. Direkt efter pausen slog Sufyan Abuzayda till och ökade lagets ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Marcley Marceles Ruthwin Manuela träff och reducerade åt Prespa Birlik.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Ivan Bubalo och kvitterade för Prespa Birlik.

Nosaby tog ledningen bara fem minuter senare på nytt genom Sufyan Abuzayda.

Joel Wedenell ökade Nosabys ledning med knappa kvarten kvar.

2-5-målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Andréas Grahm gjorde mål för Nosaby. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

För Nosaby gör resultatet att man nu ligger på 13:e plats i tabellen, medan Prespa Birlik är på 15:e och sista plats.

Prespa Birlik tar sig an Rosengård i nästa match hemma lördag 23 oktober 15.00. Nosaby möter FK Karlskrona hemma söndag 17 oktober 14.00.