SerieDivision 2 södra Götaland
ArenaKarlskrona IP A-plan
Matchdatumlör 28 aug. 2021 12:00

FK Karlskrona vann till slut – efter fem matcher i rad utan seger

FK Karlskrona är tillbaka i vinnarspåret igen i division 2 södra Götaland herr. Detta efter seger, 2-1 (2-1), mot Rosengård hemma på Karlskrona IP A-plan. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

Redan i första halvlek tog FK Karlskrona alltså greppet, och 2-1-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek.

Målgörare för FK Karlskrona var Michael Ayebaifie Andrew och Hugo Lundqvist, medan Rosengårds enda mål gjordes av Ahmad Al Shafie.

FK Karlskrona ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Rosengård är på andra plats.

FK Karlskrona tar sig an Sölvesborg i nästa match borta lördag 4 september 15.00. Rosengård möter Nosaby hemma onsdag 8 september 19.00.