SerieDivision 2 Norrland
    ArenaUmeå Energi Arena SOL
    Matchdatumsön 7 nov. 2021 17:00

Elton Hedström avgjorde när Umeå FC sänkte Frösö IF

Målet i andra halvleken av Elton Hedström blev matchens enda. Umeå FC vann med 1-0 (0-0) hemma mot Frösö IF i division 2 Norrland herr.

Frösö IF:s tränare Anton Olofsson:

– Akademi kommer ut klart bättre än oss första halvtimmen men tack vare framförallt bra målvaktsspel lyckas vi hålla 0-0 i paus och jämnar ut spelet sista kvarten. I början av andra tar Akademi ledningen och därefter försöker vi trycka på för en kvittering men lyckas inte skapa tillräckligt heta chanser för att göra mål. Tuff förlust som innebär att det blir svårt att klara oss kvar men än finns chansen. Dagens glädjeämne var Edvin Olsson som står för en toppinsats i målet.

Med tre omgångar kvar är Umeå FC på 13:e plats i tabellen, och Frösö IF är på 15:e plats.

I nästa match, lördag 13 november, har Umeå FC Friska Viljor borta på Skyttis 14.00, medan Frösö IF spelar hemma mot Stöde 13.00.