SerieDivision 2 Norrland
ArenaUmeå Energi Arena SOL
Matchdatumlör 30 okt. 2021 12:00

Philip Näslund och William Rönnlund målskyttar när Team TG vände mot Ytterhogdal

I halvtid var Ytterhogdal i ledningen med 1-0 på Umeå Energi Arena. Men Team TG vände – och vann. Till slut blev det 2-1 i matchen i division 2 Norrland herr.

Segermålet för Team TG stod William Rönnlund för efter 61 minuter.

Ytterhogdal gjorde första målet. Joshua Richards slog till, redan i åttonde minuten. I 54:e minuten nätade Philip Näslund, och kvitterade för Team TG.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick William Rönnlund träff och avgjorde matchen. Rönnlund fullbordade därmed lagets vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Team TG är kvar i serieledning, och Ytterhogdal stannar på fjärde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Team TG är Notviken. Lagen möts söndag 14 november 16.00 på Umeå Energi Arena. Ytterhogdal tar sig an Sandvik borta lördag 6 november 16.30.