ArenaSkyttis IP
Matchdatumlör 30 okt. 2021 12:00

Om matchen

Friska Viljor vann till slut – efter fem matcher i rad utan seger

Friska Viljor är tillbaka i vinnarspåret igen i division 2 Norrland herr. Detta efter seger, 2-1 (1-1), mot Sandvik hemma på Skyttis. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

– Ja, det var ett tag sedan vi vann så det var viktigt för självförtroendet och moralen så här i slutet av säsongen. Vi gör en bra arbetsinsats och vinner rättvist tycker jag, även om det osade hett på slutet, kommenterade Friska Viljors tränare Erik Johansson efter matchen.

Linus Nordin stod för Friska Viljors avgörande mål efter 47 minuter.

Friska Viljor gjorde första målet. Albin Svensson slog till, redan i 16:e minuten.

Sandvik kvitterade till 1-1 i 22:a minuten, genom Filip Elovsson. Direkt efter pausen nätade Linus Nordin och gav Friska Viljor ledningen på nytt. 2-1-målet blev matchens sista.

Med fyra omgångar kvar är Friska Viljor på andra plats i tabellen, och Sandvik är på åttonde plats.

Lördag 6 november spelar Friska Viljor borta mot Notviken 16.00 och Sandvik mot Ytterhogdal hemma 16.30 på Umeå Energi Arena.