Friska Viljor FC - IFK Östersund

  • William Hansson1
  • Albin Svensson1
Fotboll
    SerieDivision 2 Norrland
    ArenaSkyttis IP
    Matchdatumons 15 sep. 2021 17:00

    Om matchen

    IFK Östersund kunde inte stoppa Friska Viljors segertåg

    Friska Viljor och IFK Östersund möttes på onsdagen på Skyttis. Friska Viljor hade sju vinster i rad i division 2 Norrland herr inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2-0 (2-0).

    – Tuff match! Helt otroligt att Östersund ligger nere i botten av tabellen med laget de har. Vi gör en riktigt bra första halvlek och leder väldigt välförtjänt med 2-0 i paus. Östersund hade flera klasspelare att kasta in från bänken i andra som gjorde att de kunde flytta fram sina positioner och vi blev mer försvarsinriktade. Som tur var lyckades de aldrig få in något mål för då hade det blivit riktigt nervigt. Skönt att vi kan fortsätta på vinnarspåret. Men vi fortsätter att ta en match i taget och ser varje match som en ny svår utmaning att hantera, kommenterade Friska Viljors tränare Erik Johansson.

    Hemmalaget stod för en bra första halvlek och ledde alltså med 2-0. IFK Östersund lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös.

    Målskyttarna som fixade segern för Friska Viljor var William Hansson och Albin Svensson, som gjorde ett mål var.

    Det här betyder att Friska Viljor ligger kvar på andra plats i tabellen, och IFK Östersund på 13:e plats.

    Friska Viljor tar sig an Storfors i nästa match hemma lördag 18 september 14.00. IFK Östersund möter samma dag 12.00 Notviken hemma.