SerieDivision 2 Norrland
    ArenaUmeå Energi Arena SOL
    Matchdatumlör 4 sep. 2021 14:30

Formstarka Friska Viljor tog ännu en seger

Friska Viljor fortsätter starkt i division 2 Norrland herr. När laget mötte Umeå FC borta på Umeå Energi Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-0 (0-0). I och med detta har Friska Viljor fem segrar i rad.

– Det finns inga lätta matcher i den här serien och vi fick kämpa för det den här gången också. Vi hade mycket boll och vände spelet fint plus att presspelet fungerade riktigt bra emellanåt. Så utifrån det perspektivet skulle vi ha vunnit med större siffror. Det var väl bara lite spets i boxen som saknades egentligen. Men vi vinner i slutändan ändå med 2-0 och det var huvudsaken idag. Segersviten säger egentligen inte mer än att vi gör mycket rätt och jobbar hårt efter vår filosofi och det ger resultat, tyckte Friska Viljors tränare Erik Johansson, efter matchen.

Efter en mållös första halvlek tog Friska Viljor ledningen i andra halvleken och hemmalaget lyckades inte resa sig.

Målskyttarna som fixade segern för Friska Viljor var Nathan David Millis och Simon Hägglund, som gjorde ett mål var.

I tabellen innebär det här att Friska Viljor nu ligger på femte plats. Umeå FC är på 13:e plats.

Umeå FC möter Sandvik i nästa match hemma onsdag 8 september 19.00. Friska Viljor möter samma dag Gottne hemma.