SerieDivision 2 Norrland
    ArenaStöde IP
    Matchdatumlör 4 sep. 2021 12:00

Frösö IF vann till slut – efter nio matcher i rad utan seger

Frösö IF är tillbaka i vinnarspåret igen i division 2 Norrland herr. Detta efter seger, 3-0 (0-0), mot Stöde borta på Stöde IP. Det var första segern efter nio matcher i rad utan seger.

– Äntligen! Idag svarar vi för en nästintill klinisk insats från minut ett till minut 90. I första halvlek spelar vi oerhört frejdigt offensivt och är även effektiva när vi får chanser. Matchens delikatess är Chrilles distansskott som innebär 0-3. I andra halvlek spelar vi oerhört bra försvars- och målvaktsspel som innebär att segern aldrig blir särskilt hotad. Kul att till slut visa vad vi kan och viktigt med ett välbehövligt tillskott av självförtroende i truppen, tyckte Frösö IF:s tränare Anton Olofsson, efter matchen.

Frösö IF avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första.

Christoffer Nilsson Ihrén, Carl Panoncillon och Andreas Roos blev målskyttar för Frösö IF i bortasegern.

Stödes nya tabellposition är fjärde plats, medan Frösö IF är på 15:e och sista plats.

I nästa match, onsdag 8 september, har Stöde Ytterhogdal hemma på Stöde IP 18.00, medan Frösö IF spelar hemma mot IFK Östersund 19.30.