SerieDivision 2 Norrland
ArenaUmeå Energi Arena SOL
Matchdatumsön 10 okt. 2021 14:00

Stark seger för Team TG i toppmatchen mot Friska Viljor

Det var två topplag som möttes i division 2 Norrland herr på söndagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Team TG, som besegrade Friska Viljor med 2-1 (2-1) i tidiga seriefinalen.

Friska Viljors tränare Erik Johansson tyckte så här om matchen:

– Ungefär samma känsla som för en vecka sedan. Vi för matchen. Men de är ruggigt effektiva när de får lägen och får dessutom målen i väldigt psykologiskt viktiga skeden av matchen. Men så är det. Bara att bryta ihop och komma igen.

Team TG tog alltså ledningen före paus och Friska Viljor lyckades inte resa sig. Andra halvlek blev mållös.

Målgörare för Team TG var Timothy McNeil, medan Friska Viljors mål gjordes av Anton Granath. Ett av Team TG:s mål var ett självmål.

Team TG stannar därmed i serieledning, och Friska Viljor på andra plats, i tabellen. Nio poäng skiljer lagen åt.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 16 oktober. Då möter Team TG Bergnäset på Umeå Energi Arena 16.30. Friska Viljor tar sig an Boden hemma 15.00.