SerieDivision 2 Norrland
    ArenaBoden Arena
    Matchdatumsön 4 okt. 2020 10:00

Bivesh Gurung målskytt när Ytterhogdal sänkte Boden

Målet i andra halvleken av Bivesh Gurung blev matchens enda när Ytterhogdal vann med 1-0 (0-0) borta mot Boden i division 2 Norrland herr.

– I det stora hela är vi inte nog bra för att vinna matchen även om det är vi som för spelet. Vi är alldeles för trubbiga sista tredjedelen och skapar för få chanser och de vi skapar är vi inte nog bestämda på. Sedan att de får göra ett frisparksmål i 87:e minuten känns ju absurt att förlora på, inte rättvist, tyckte Bodens tränare Christian Samuelsson, efter matchen.

Boden hade inför matchen åtta matcher i rad utan förlust.

Med två omgångar kvar är Boden på andra plats i tabellen, medan Ytterhogdal är på fjärde plats.

Lördag 10 oktober spelar Boden borta mot Morön 13.00 och Ytterhogdal mot Friska Viljor hemma 14.00 på Svedjevallen.