SerieDivision 2 Norrland
    ArenaVildmannavallen IP
    Matchdatumfre 25 sep. 2020 17:00

Albin Näslund målskytt när Umeå FC sänkte IFK Umeå

Målet i andra halvleken av Albin Näslund blev matchens enda när Umeå FC vann med 1-0 (0-0) borta mot IFK Umeå i division 2 Norrland herr.

– Vi gör en bra försvarsinsats matchen igenom. Vi har fyra bra lägen i första halvlek utan att göra mål. I andra tar UFC över och vi försvarar oss väl. De avgör på en individuell prestation i slutet. Vi har en del att slipa på nu inför avslutningen, kommenterade IFK Umeås tränare Robin Arestav efter matchen.

Med tre omgångar kvar är IFK Umeå på 13:e plats i tabellen, och Umeå FC är på sjätte plats.

Nästa motstånd för IFK Umeå är Täfteå. Lagen möts lördag 3 oktober 14.00 på Vildmannavallen IP. Umeå FC tar sig an Skellefteå borta söndag 4 oktober 14.00.