SerieDivision 2 Norrland
    ArenaLF Arena
    Matchdatumlör 12 sep. 2020 12:00

Piteås Fredrik Johansson och Pontus Sundqvist sänkte Friska Viljor

Piteå vann hemma mot Friska Viljor i division 2 Norrland herr med 2-0 (0-0). Fredrik Johansson och Pontus Sundqvist gjorde ett mål var för Piteå.

– Återigen en stark laginsats mot ett bra Friska Viljor, tyckte Piteås tränare Joakim Vikström, efter matchen.

Friska Viljors tränare Erik Johansson kommenterade matchen:

– Det är en jämn match. Första målet blir väldigt avgörande men tyvärr är det inte vi som gör det. Vi trycker på mot slutet och då kan de kontra in tvåan. Bara att gratulera Piteå och ta nya tag till veckan.

Segern var Piteås fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det hemmalaget Piteå som avgjorde matchen.

Piteå stannar därmed på tredje plats, och Friska Viljor på sjätte plats, i tabellen.

Piteå tar sig an IFK Umeå i nästa match hemma söndag 20 september 16.00. Friska Viljor möter IFK Östersund borta lördag 19 september 16.00.