SerieDivision 2 Norrland
    ArenaVildmannavallen IP
    Matchdatumlör 27 juni 2020 12:00

1–0-seger för Friska Viljor mot Umeå FC – Albin Svensson matchhjälte

Friska Viljor vann bortamatchen mot Umeå FC i division 2 Norrland herr med 1–0. Matchens enda mål stod Albin Svensson för i andra halvleken.

Friska Viljors tränare Pero Kapcevic om matchen:

– En jättetuff match i värmen mellan två bra lag. Målet kommer sedan Elias Cederblad först prickat stolpen och Albin Svensson påpassligt dykt som en torped på returen. Vi har utöver målet också två ribbträffar och ytterligare ett par riktiga farligheter medan de knappt har en målchans. Strålande försvarsspel från vår sida och vi krigar verkligen i 90 minuter! En knapp men mycket rättvis seger.

Det var andra raka segern för Friska Viljor, efter 5-1 mot Notviken i premiären.

Umeå FC tar sig an Piteå i nästa match hemma lördag 8 augusti 13.30. Friska Viljor möter samma dag 14.00 Täfteå borta.