ArenaTimrå IP Konstgräs
    Matchdatumlör 10 aug. 2019 12:00

Om matchen

Storseger för IFK Timrå hemma mot Täfteå

IFK Timrå tog en enkel seger mot Täfteå hemma på Timrå IP i division 2 Norrland herr. Laget dominerade matchen, som slutade 6-0 (4-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som slutade 1-0 i Täfteås favör.

– I dagens match och framförallt i första halvlek visade vi hög klass. Ett rörligt spel med högt bolltempo gjorde att vi sårade våra motståndare om och om igen. Första halvlek var en av de bättre på länge och slutade 4-0 men skulle i ärlighetens namn vara betydligt mer. Andra halvlek blev lite mer avslagen men vi hade kontroll och kunde göra två mål till, tyckte IFK Timrås tränare Robert Englund, efter matchen.

Mehmed Hafizovic gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Granit Buzuku, Jimmie Gustafsson, Oskar Nordlund och Axel Näsholm.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, IFK Timrå på nionde plats och Täfteå på elfte plats.

I nästa match möter IFK Timrå Sandvik borta och Täfteå möter Skellefteå hemma. Båda matcherna spelas lördag 17 augusti 14.00.