SerieDivision 2 Norrland
ArenaVildmannavallen IP
Matchdatummån 5 aug. 2019 17:30

Friska Viljor klart bättre än IFK Umeå på Vildmannavallen IP

Redan i första halvlek tog Friska Viljor greppet om bortamatchen mot IFK Umeå på måndagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i division 2 Norrland herr slutade 6-2.

Friska Viljors tränare Pero Kapcevic tyckte så här om matchen:

– Väldigt stabilt första halvlek som gav ledning 2–0 i paus. Vi gjorde två snabba mål i början på andra, i princip matchen var över där. Fantastiskt inställning av samtliga spelare idag. Många snygga mål, många fina kombinationer. Nu laddar vi för matchen mot Luleå.

Rasmus Bergström och Herman Johansson gjorde två mål var för Friska Viljor. Övriga mål för bortalaget gjordes av Linus Nordin och Isak Sedin, målen för IFK Umeå gjordes av Herman Gustafsson och Samuel Wiklund.

Det här betyder att Friska Viljor ligger på andra plats i tabellen, och IFK Umeå är på tionde plats.

IFK Umeå tar sig an Ytterhogdal i nästa match borta lördag 10 augusti 16.00. Friska Viljor möter samma dag 14.00 IFK Luleå hemma.