SerieDivision 2 Norrland
ArenaSandviks IP
Matchdatumons 19 juni 2019 17:00

Sandvik vann till slut – efter tio matcher i rad utan seger

Sandvik är tillbaka i vinnarspåret igen i division 2 Norrland herr. Detta efter seger, 2-1 (2-1), mot Anundsjö hemma på Sandviks IP. Det var första segern efter tio matcher i rad utan seger.

– Grymt skönt. En match med mer kamp än skönspel. Vi vinner trots en missad straff och ett antal sumpade målchanser i andra halvlek, tyckte Sandviks tränare Anders Granberg, efter matchen.

Redan i första halvlek tog Sandvik alltså greppet, och 2-1-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek.

Sandviks mål gjordes av Max Lundqvist och Eric Rönnholm. Rodrigo Bostan stod för Anundsjös enda mål.

Resultatet innebär att Sandvik ligger kvar på tolfte plats och Anundsjö på 13:e plats i tabellen.

Lördag 29 juni möter Sandvik Kramfors-Alliansen borta 16.00 och Anundsjö möter IFK Umeå hemma 14.00.