SerieDivision 2 Norrland
    ArenaOlympia
    Matchdatumlör 25 maj 2019 12:00

Skellefteå klart bättre än Anundsjö på Olympia

Redan i första halvlek tog Skellefteå greppet om bortamatchen mot Anundsjö på lördagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 2 Norrland herr slutade 3-0.

Segern var Skellefteås fjärde på de senaste fem matcherna.

Skellefteå gjorde första målet. Nurhussen Adem gjorde målet, redan i tolfte minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. I 66:e minuten slog Sebastian Huenul Helgesson till, och ökade ledningen för Skellefteå.

Till slut kom också 0-3-målet genom Gino Berg som ökade Skellefteås ledning i 71:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Det här betyder att Anundsjö nu ligger på 13:e plats i tabellen, och Skellefteå är på andra plats.

Nästa motstånd för Anundsjö är Friska Viljor. Skellefteå tar sig an Ytterhogdal hemma. Båda matcherna spelas torsdag 30 maj 14.00.