SerieDivision 2 Norrland
    ArenaTimrå IP Konstgräs
    Matchdatumlör 4 maj 2019 12:00

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för IFK Timrå

Matchen mellan IFK Timrå och Sandvik på Timrå IP slutade 2-0 (1-0). Ett skönt trendbrott för IFK Timrå. Laget hade före lördagens hemmamatch fyra förluster i rad i division 2 Norrland herr.

– En skön känsla av blandning av lättnad och glädje när slutsignalen gick. Från start tog vi spelmässigt kommando över matchen och visade upp ett bra spel. I minut 28 gör vi 1-0 och innan halvtid hade vi kunnat gjort minst ett mål till då vi skapar mycket målchanser. Andra halvlek ser princip likadan ut och till slut stänger vi matchen med Erik Karlssons mål i 74:e efter en fin framspelning av Oskar Nordlund, kommenterade IFK Timrås tränare Robert Englund efter matchen.

IFK Timrås målskyttar var Erik Karlsson och Oskar Nordlund, som gjorde ett mål var.

För tabellens utseende betyder det här att IFK Timrå ligger på elfte plats medan Sandvik har tiondeplatsen.

Lördag 11 maj möter IFK Timrå Gottne borta 16.00 och Sandvik möter Skellefteå hemma 14.00.