SerieDivision 2 Norrland
ArenaUmeå Energi Arena SOL
Matchdatumlör 4 maj 2019 14:30

Seger för Umeå FC mot Gottne i spännande match

Umeå FC tog greppet om hemmamatchen mot Gottne i division 2 Norrland herr i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Gottne räckte laget inte ända fram, och Umeå FC vann med 2-1.

Gottnes assisterande tränare Mats Falck tyckte till om matchen:

– Vi gör en väldigt svag första halvlek där vi saknar ödmjukhet och bjuder Umeå på två mål. Andra halvlek är bättre där vi reducerar och är nära att kvittera vid ett flertal tillfällen men har inte det sista flytet.

Hemmalagets båda mål gjordes av Victor Kamf, medan Adam Johnson gjorde gästernas mål.

Umeå FC ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Gottne ligger på sjätte plats.

Umeå FC tar sig an Anundsjö i nästa match borta lördag 11 maj 15.00. Gottne möter samma dag 16.00 IFK Timrå hemma.