SerieDivision 2 norra Svealand
ArenaEnavallen A-plan
Matchdatummån 25 okt. 2021 17:30

Enköping SK hämtade i kapp underläge och kryssade mot IFK Lidingö

I halvtid ledde IFK Lidingö matchen på bortaplan i division 2 norra Svealand herr mot Enköping SK med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Enköping SK in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Enköping SK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Kenneth Carlie till.

IFK Lidingö kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Simon Miedinger, i tolfte minuten.

Laget tog också ledningen i 32:a minuten, genom Vincent Poppler. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Andreas Larsson träff och kvitterade för Enköping SK.

I 66:e minuten slog Vincent Poppler till på nytt, och gav IFK Lidingö ledningen.

Kenneth Carlie, åter igen, kvitterade för Enköping SK i 77:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Det här betyder att Enköping SK ligger kvar på 13:e plats i tabellen, och IFK Lidingö på tredje plats.

I nästa match, lördag 30 oktober, har Enköping SK FC Gute borta på Gutavallen 16.30, medan IFK Lidingö spelar hemma mot FC Stockholm Internazionale 17.00.