SerieDivision 2 norra Svealand
ArenaHamre 1
Matchdatumlör 9 okt. 2021 12:00

Karlberg fortsätter att vinna – har nu sex raka segrar

Det går fortsatt bra för Karlberg i division 2 norra Svealand herr. På lördagen mötte laget Skiljebo på Hamre och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Skiljebo blev 3-1 (1-0).

– En riktigt skön seger i en svår bortamatch på ovant underlag. Vi är effektiva idag och spelar gediget bakåt. Vi kämpar vidare med en match i taget och hoppas att det räcker hela vägen, kommenterade Karlbergs sportchef Lennart Sandahl.

Matchen förblev jämn målmässigt till Karlberg tog ledningen i 38:e minuten, genom Oskar Sewerin. Direkt efter pausen slog Stefan Stojanovic till och kvitterade för Skiljebo.

I 49:e minuten nätade Petter Soelberg, och gav Karlberg ledningen.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Karlberg ledningen genom Ousmane Diawara. 1-3-målet blev matchens sista.

Skiljebos nya tabellposition är sjunde plats, medan Karlberg är på andra plats.

Nästa motstånd för Skiljebo är FC Stockholm Internazionale. Lagen möts söndag 17 oktober 13.30 på Stadshagens IP. Karlberg tar sig an Gamla Upsala hemma onsdag 13 oktober 19.30.