SerieDivision 2 norra Svealand
    ArenaLidingövallen 2
    Matchdatumsön 8 aug. 2021 14:30

Marcus Norrman matchhjälte för Stocksund borta mot IFK Lidingö

Marcus Norrman gjorde matchens enda mål i första halvleken när Stocksund vann i division 2 norra Svealand herr med 1-0 (1-0) mot IFK Lidingö på bortaplan.

Stocksunds sportchef Johan Israelsson:

– Vi är inne i en positiv trend nu med tre raka segrar. Detta var även första matchen vi håller nollan i år vilket var viktigt. Jag tycker vi är det bättre laget sett över 90 minuter men är för oskarpa i vårt offensiva spel. Det matchavgörande målet som Marcus Norrman gör är på en precis slagen passning in bakom backlinjen av Jesper Arvidsson och där Norrman tar ner bollen behärskat och sätter dit den i nätet.

Segern var Stocksunds fjärde på de senaste fem matcherna.

För IFK Lidingö gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Stocksund är på tionde plats.

Lördag 14 augusti spelar IFK Lidingö borta mot Enköping SK 14.00 och Stocksund mot Gamla Upsala hemma 15.00 på Danderyds Gymnasium.