SerieDivision 2 norra Götaland
    ArenaFramnäs IP A-plan
    Matchdatumlör 6 nov. 2021 12:00

Lidköpings FK tog rättvis seger mot Stenungsund

Lidköpings FK startade bra i matchen mot Stenungsund på hemmaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i division 2 norra Götaland herr.

– Vi tar tidigt ledningen med 1-0. Efter målet tar Stenungsund över matchen en del och trycker på för reducering som ger oss många bra omställningslägen som vi borde gjort något mål på före halvtid! I andra halvlek är det vår match när vi går upp till 4-0 och kontrollerar matchen bra och tar viktiga tre poäng, kommenterade Lidköpings FK:s assiserande tränare Jonas Lugner efter matchen.

Målen gjordes av Gustav Löfving Svensson, Felix Stenström, Hugo Tilly och Oliwer Östlind.

För Lidköpings FK gör resultatet att man nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Stenungsund är på femte plats.

Nästa motstånd för Lidköpings FK är Oddevold. Lagen möts lördag 20 november 13.00 på Framnäs IP. Stenungsund tar sig an Karlstad Fotboll hemma lördag 13 november 13.00.