SerieDivision 2 norra Götaland
ArenaSiljevi
Matchdatumlör 16 okt. 2021 12:00

Storseger för Grebbestad hemma mot Karlstad Fotboll

Grebbestad tog en enkel seger mot Karlstad Fotboll hemma på Siljevi i division 2 norra Götaland herr. Laget dominerade matchen, som slutade 6-1 (4-0).

Grebbestad startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Valon Gashi till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Jesper Mattsson, i nionde minuten.

Grebbestad ökade ledningen till 3-0 i 34:e minuten, ännu en gång genom Valon Gashi.

Laget ökade också ledningen till 4-0 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Jesper Mattsson. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Peter Mandic och ökade ledningen för Grebbestad.

I 67:e minuten slog Govand Haidar till, och reducerade åt Karlstad Fotboll. Fler mål än så blev det inte för Karlstad Fotboll.

Men med åtta minuter kvar att spela ökade Grebbestad ledningen genom Christoffer Söderlund. 6-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Grebbestad nu ligger på tolfte plats i tabellen, och Karlstad Fotboll är på 13:e plats.

I nästa match möter Grebbestad Oddevold borta och Karlstad Fotboll möter Yxhult borta. Båda matcherna spelas söndag 24 oktober 14.00.