SerieDivision 2 norra Götaland
    ArenaSvenska Stenhus Arena 3 Konstgräs
    Matchdatumons 8 sep. 2021 17:00

Ahlafors klart bättre än Grebbestad på Svenska Stenhus Arena

Redan i första halvlek tog Ahlafors greppet om hemmamatchen mot Grebbestad på onsdagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 2 norra Götaland herr slutade 3-0.

– Vi är totalt överlägsna i dagens drabbning. 3-0 är klart i underkant sett till spel och målchanser. Jag har noterat 22 vassa avslut för vår del mot åtta för Grebbestad. En storspelande Mattias Jansson i Grebbestad-målet höll nere siffrorna, tyckte Ahlafors sportchef Thore Skånberg, efter matchen.

För Ahlafors var det Peter Antonsson, Chisomnazu Chika Chidi och Jesper Nilsson som blev målskyttar och fixade segern.

Det här betyder att Ahlafors nu ligger på tredje plats i tabellen, och Grebbestad är på 14:e plats.

Lördag 11 september möter Ahlafors Gauthiod hemma 13.00 och Grebbestad möter Kumla borta 14.00.