SerieDivision 2 norra Götaland
ArenaSiljevi
Matchdatumlör 21 aug. 2021 12:00

Grebbestad avgjorde mot Lidköpings FK efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det hemmalaget Grebbestad som avgjorde matchen mot Lidköpings FK. Lördagens match i division 2 norra Götaland herr slutade 2-1.

Lidköpings FK:s assiserande tränare Jonas Lugner:

– Vi har total kontroll och stort spelövertag hela matchen. Gör rättvist 1-0, en ledning som borde varit större! Istället vänder Grebbestad i slutminuterna. Tung förlust och inte rättvist.

Peter Mandic och Isac Ohlsson gjorde målen för Grebbestad, medan Emilio Reljanovic nätade för Lidköpings FK.

För Grebbestad gör resultatet att man nu ligger på 13:e plats i tabellen, medan Lidköpings FK är på åttonde plats.

Onsdag 25 augusti spelar Grebbestad borta mot Vänersborg FK 19.30 och Lidköpings FK mot Angered BK hemma 18.30 på Framnäs.