SerieDivision 2 norra Götaland
    ArenaSiljevi
    Matchdatumlör 7 aug. 2021 12:00

Ludvig Karlsson målskytt när Forward sänkte Grebbestad

Målet i andra halvleken av Ludvig Karlsson blev matchens enda när Forward vann med 1-0 (0-0) borta mot Grebbestad i division 2 norra Götaland herr.

Forwards tränare Rickard Nilsson tyckte till om matchen:

– En riktig arbetsseger vi tar över mer och mer i andra halvlek och skapar chanser och till slut kommer Ludvig Karlsson till ett bra skott som går in. Grebbestad är ett bra lag som säkert kommer klättra i tabellen!

Forward har nu en fin svit med fyra matcher i rad utan att ha släppt in mål.

I och med detta har Forward hela fem raka segrar, och har sex raka segrar på bortaplan.

Resultatet innebär att Grebbestad ligger kvar på 14:e plats och Forward toppar tabellen.

Grebbestad tar sig an Karlstad Fotboll i nästa match borta söndag 15 augusti 15.00. Forward möter Ahlafors hemma lördag 14 augusti 14.00.