ArenaKumla IP
    Matchdatumons 4 aug. 2021 17:00

Om matchen

1–0-seger för Forward mot Kumla – Linus Jansson matchhjälte

Forward vann bortamatchen mot Kumla i division 2 norra Götaland herr med 1–0. Matchens enda mål kom i första halvleken genom Linus Jansson.

– Vi mötte ett mycket bra BK Forward som dominerar i första halvlek. Rättvis ledning för Forward. I andra halvlek gör vi en mycket bra insats, äger mer boll och tvingar motståndarna att försvara sig hela halvleken. Vi kommer inte närmare än ett stolpskott tyvärr, kommenterade Kumlas tränare Thomas Bengtsson efter matchen.

Forwards tränare Rickard Nilsson:

– Målet är en fantastiskt kollektiv kontring med fem, sex passningar innan Josef Ibrahim hittar Linus Jansson som kan avsluta i mål!

Forward har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Därmed har Forward vunnit fyra matcher i rad, och har fem raka segrar på bortaplan.

Resultatet innebär att Kumla ligger kvar på nionde plats och Forward toppar tabellen.

Nästa motstånd för Kumla är Angered BK. Forward tar sig an Grebbestad borta. Båda matcherna spelas lördag 7 augusti 14.00.