ArenaSiljevi
    Matchdatumons 7 juli 2021 17:00

Om matchen

Hardi Kalkali matchhjälte för Ahlafors mot Grebbestad

Ahlafors vann med 1-0 (0-0) borta mot Grebbestad i division 2 norra Götaland herr. Matchens enda mål stod Hardi Kalkali för i andra halvleken.

Ahlafors tränare Thore Skånberg tyckte till om matchen:

– En spelmässigt jämn första halvlek där hemmalaget har den klaraste målchansen men en kvalificerad räddning av Themis Kostaris. Vi flyttar upp positionerna i andra halvlek och får också utdelning genom Hardi Kalkali. Återigen har vi marginalerna på vår sida, bland annat när Grebbestad går för en kvittering och får lägen. Ett skott i stolpen är det närmaste man kommer och vi reder ut och tar tre nya poäng.

Segern var Ahlafors sjätte på de senaste sju matcherna, och femte bortasegern i rad.

Grebbestad stannar därmed på 14:e plats, och Ahlafors toppar fortfarande tabellen.

Lördag 10 juli 14.00 spelar Grebbestad borta mot Forward. Ahlafors möter Oddevold borta på Rimnersvallen fredag 30 juli 19.00.