SerieDivision 2 norra Götaland
    ArenaTrängens IP
    Matchdatumlör 3 juli 2021 12:00

Jesper Åman räddade poäng när Forward kryssade mot Oddevold

I halvtid ledde Oddevold matchen på bortaplan i division 2 norra Götaland herr mot Forward med 1-0, efter mål av Axel Pettersson. Men i andra halvlek jobbade sig Forward in i matchen, och kvitterade genom Jesper Åman. Matchen slutade 1-1.

– När Oddevold får en utvisning tar vi över fullständigt och skapar så många chanser att det borde räckt till tre poäng. Oddevold är dock ett bra lag och var bättre än oss i första halvlek, kommenterade Forwards tränare Rickard Nilsson.

Det betyder att Forward ännu inte har förlorat den här säsongen, efter fyra vinster och två oavgjorda matcher.

Forward ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Oddevold är på andra plats.

I nästa match möter Forward Nordvärmland borta och Oddevold möter Gauthiod borta. Båda matcherna spelas onsdag 7 juli 19.00.