SerieDamallsvenskan
ArenaTunavallen
Matchdatumlör 6 nov. 2021 13:00

Eskilstuna United slog BK Häcken i måljämn match på Tunavallen

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Eskilstuna United, som vann hemma mot BK Häcken med 3-2 (1-0) i Damallsvenskan på lördagen. Felicia Rogic stod för Eskilstuna Uniteds avgörande mål efter 87 minuter.

Eskilstuna United gjorde första målet. Felicia Rogic slog till, redan i 26:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Stine Larsen mål och kvitterade för BK Häcken.

Mille Gejl Jensen gav BK Häcken ledningen i 76:e minuten. Fler mål än så blev det inte för laget.

BK Häcken såg länge ut att gå mot seger. Med sju minuter kvar att spela kvitterade Eskilstuna United genom Felicia Rogic.

Laget tog ledningen bara fyra minuter senare genom Felicia Rogic som med målet fullbordade sitt hattrick. 3-2-målet blev matchens sista.

Snackisen var att Eskilstuna Uniteds Felicia Rogic gjorde tre mål.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Eskilstuna United slutar på fjärde plats, och BK Häcken på andra plats.