SerieDamallsvenskan
ArenaBehrn Arena
Matchdatummån 1 nov. 2021 18:00

Heidi Kollanen och Emilia Pelgander matchvinnare när KIF Örebro besegrade Piteå

Det blev uddamålsseger för hemmalaget KIF Örebro i matchen mot Piteå på Behrn Arena. Laget vann måndagens match i Damallsvenskan med 2-1 (1-0).

Segern var KIF Örebros fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

KIF Örebro fick en bra start på matchen. Emilia Pelgander gjorde målet, redan i tolfte minuten. Det tog sin tid innan något av lagen hittade rätt på nytt. I 70:e minuten slog Heidi Kollanen till, och ökade ledningen för KIF Örebro.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Piteå genom Hanna Andersson. Mer än så blev det dock inte för Piteå.

Med en omgång kvar är KIF Örebro på femte plats i tabellen, och Piteå är på elfte plats.

På lördag 6 november 14.00 spelar KIF Örebro borta mot Vittsjö, och Piteå hemma mot Kristianstad.