SerieDamallsvenskan
ArenaTunavallen
Matchdatumsön 17 okt. 2021 13:00

Nathalie Persson och Amanda Rantanen avgjorde när KIF Örebro slog Eskilstuna United

KIF Örebro tog till slut hem segern mot Eskilstuna United i matchen på Tunavallen på söndagen. Matchen i Damallsvenskan slutade 1-2 (1-1). Segermålet för KIF Örebro stod Amanda Rantanen för efter 90 minuter.

Matchen var mållös till Eskilstuna United tog ledningen i 33:e minuten, genom Paulina Nyström.

KIF Örebro kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, genom Nathalie Persson. Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Amanda Rantanen gjorde 1-2 för KIF Örebro. Därmed hade laget vänt matchen. 1-2-målet blev matchens sista.

Med två omgångar kvar är Eskilstuna United på fjärde plats i tabellen, och KIF Örebro är på sjunde plats.

Eskilstuna United möter Rosengård i nästa match borta måndag 1 november 19.00. KIF Örebro möter samma dag Piteå hemma.