ArenaKristianstads Fotbollsarena
Matchdatumlör 2 okt. 2021 12:00

Om matchen

KIF Örebro fixade en poäng borta mot Kristianstad

Kristianstad ledde med 2-0 efter första halvlek hemma mot KIF Örebro i Damallsvenskan. I andra halvlek jobbade sig KIF Örebro in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Kristianstad fick en bra start på matchen. Miranda Nild slog till, redan i sjätte minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 27:e minuten, genom Alice Nilsson. Direkt efter pausen slog Jessie Scarpa till och reducerade åt KIF Örebro.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Jenna Hellstrom gjorde mål för KIF Örebro. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Med fyra omgångar kvar är Kristianstad på fjärde plats i tabellen, och KIF Örebro är på nionde plats.

I nästa omgång har Kristianstad Eskilstuna United hemma på Kristianstads Fotbollsarena, söndag 10 oktober 14.00. KIF Örebro spelar hemma mot Djurgården lördag 9 oktober 16.00.