ArenaHammarby IP 1
Matchdatumsön 12 sep. 2021 12:00

Om matchen

Formstarka Rosengård tog ännu en seger

Rosengård fortsätter starkt i Damallsvenskan. När laget mötte Hammarby borta på Hammarby IP på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-1 (1-0). I och med detta har Rosengård fem segrar i rad.

Rosengård startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Sanne Troelsgaard slog till, redan i 26:e minuten. I 68:e minuten nätade Jelena Cankovic, och ökade ledningen för Rosengård.

Reduceringen till 1-2 kom i 90:e minuten, när Nina Jakobsson gjorde mål för Hammarby. Men mer än så orkade Hammarby inte med.

Det här betyder att Hammarby är kvar på fjärde plats, och att Rosengård fortfarande leder serien.

I nästa omgång har Hammarby Djurgården borta på Stockholms Stadion, lördag 25 september 15.00. Rosengård spelar hemma mot Kristianstad söndag 26 september 16.00.