SerieDamallsvenskan
ArenaBehrn Arena
Matchdatumtors 8 juli 2021 17:00

Hammarby tog hem mötet med KIF Örebro på Behrn Arena

Hammarby tog till slut hem segern mot KIF Örebro i matchen borta på Behrn Arena på torsdagen. Matchen i Damallsvenskan slutade 2-3 (1-1). Emilia Larsson stod för Hammarbys avgörande mål efter 81 minuter.

Hammarby startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Madelen Janogy gjorde målet, redan i sjunde minuten.

KIF Örebro kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Karin Lundin, i nionde minuten. Direkt efter pausen gjorde Karin Lundin mål på nytt och gav laget ledningen. Men mer än så orkade KIF Örebro inte med.

Elsa Karlsson kvitterade för Hammarby i 76:e minuten.

Och med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Emilia Larsson. 2-3-målet blev matchens sista.

Hammarbys nya tabellposition är tredje plats, medan KIF Örebro är på nionde plats.

KIF Örebro tar sig an Rosengård i nästa match borta söndag 22 augusti 16.00. Hammarby möter Eskilstuna United hemma fredag 20 augusti 19.00.