SerieDamallsvenskan
    ArenaVisma Arena, Växjö
    Matchdatumfre 2 juli 2021 17:00

Eskilstuna United fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Eskilstuna United nu fått igång spelet. På fredagen mötte laget Växjö på Visma Arena i Damallsvenskan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Eskilstuna United blev 2-0 (2-0).

Eskilstuna United har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Eskilstuna United startade matchen bäst och tog ledningen. Fanny Andersson slog till, redan i 22:a minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Felicia Karlsson. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Eskilstuna United med 2-0.

Resultatet innebär att Växjö ligger kvar på tolfte och sista plats och Eskilstuna United på sjätte plats i tabellen.

I nästa omgång har Växjö Rosengård borta på Malmö IP, torsdag 8 juli 19.00. Eskilstuna United spelar hemma mot AIK onsdag 7 juli 18.30.