SerieAllsvenskan
ArenaStrandvallen
Matchdatumlör 6 nov. 2021 16:30

Tuff match slutade med seger för Sirius mot Mjällby

Det svängde i matchen i Allsvenskan mellan Mjällby och Sirius på Strandvallen. Hemmalaget Mjällby hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Sirius matchen och vann till slut med 3-2. Stor matchhjälte blev Adam Ståhl, med sitt 3–2-mål efter 89 minuters spel.

Mjällby fick en bra start på matchen. Mamudo Moro slog till på pass av Joel Nilsson, redan i 18:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Lamin Sarr mål och ökade lagets ledning. Efter det målet inleddes dock Sirius vändning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Adam Ståhl och reducerade åt Sirius.

Laget kvitterade till 2-2 bara sju minuter senare genom Edi Sylisufaj framspelad av Laorent Shabani.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Adam Ståhl ännu en gång gjorde 2-3 för Sirius på pass av Dennis Widgren. Ståhl fullbordade därmed Sirius vändning. 2-3-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Mjällby på tolfte plats i tabellen, medan Sirius är på tionde plats.

I nästa omgång har Mjällby Östersund borta på Jämtkraft Arena, måndag 22 november 19.00. Sirius spelar hemma mot IFK Göteborg söndag 21 november 17.30.